Wie ben ik.

Mijn naam is Cees en geboren op Terschelling en mijn jeugd daar doorgebracht. Daarna zijn wij verschillende keren verhuisd i.v.m. zaken kopen opbouwen en weer verkopen. Heb mijn opleiding banketbakker/suiker-sierwerker in Alkmaar en A’dam volbracht. Door de bakker crisis in de 60e jaren ben ik overgestapt naar de horeca. Nadat ik dit ook voorgezien had gehouden overgestapt in de verzekeringswereld in de buitendienst. Ook daar niet het gevoel dat dit mijn leven zou gaan bepalen een baan als buschauffeur aangenomen. Na een korte tijd werd ik bevorderd tot controleur en de volgende jaren door gestoomd in hogere functies, en het uiteindelijk tot manager gebracht. Daar heb ik 33 jaar dienstgedaan tot mijn pensioen. Na één jaar ben ik weer op de bus gaan rijden als parttimer gedurende 5 jaar.

Nu wonen wij mijn vrouw en ik de kinderen en kleinkinderen in Zeewolde naar alle tevredenheid. Mijn grote hobby is vliegvissen met alles erop en eraan, dus ook eigen vliegen bouwen. Uit deze hobby is deze nieuwe hobby ontstaan. Werken met veren en andere materialen en dit weer in een nieuw jasje geven.

Verder ben ik vrijwilliger bij Natuurmonumenten op de Marker Wadden, dit doet me sterk aan mijn jeugd denken.